kolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvai
Žemaičių g. 14,  LT- 84143 Joniškis,
Tel. (8 426) 53475, faks. (8 426) 53475,
El. paštas:  jkckultura@gmail.com
Direktorė: Gerda Norušaitienė
bendraamziai     ziburys

Festivalis „Terpsichorės keliais“ – duoklė tarptautinei šokio dienai 


2017, gegužės 3
  
Balandžio 29 dieną Joniškio kultūros centre vyko 8-asis tradicinis respublikinis vaikų ir jaunimo šiuolaikinių šokių festivalis „Terpsichorės keliais“, skirtas tarptautinei šokio dienai.  Prieš festivalį Joniškio miesto centre organizatoriai surengė šokio sąspietį, tapusį gyva renginio reklama.
Į festivalį atvyko arti 200 dalyvių. Pilnutėlė Joniškio kultūros centro žiūrovų salė išvydo 32 šokių programą, kurią dovanojo šokių kolektyvai ir grupės iš Joniškio, Pasvalio, Šiaulių ir Telšių rajonų. Renginyje dalyvavo Joniškio r. savivaldybės administracijos direktorius A. Rudnickas ir savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė E. Šivickaitė. Kiekvienais metais Joniškio rajono savivaldybės administracija iš dalies remia tradicija tapusį renginį. Šiemet kiekvienam renginio dalyviui buvo padovanotas rašiklis su festivalio logotipu.
Festivalio dalyvius vertino komisija: Šiaulių Ragainės progimnazijos vyresnioji šokių mokytoja J. Vaitkienė, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro, Vilniaus International Meridian School bei "Soul Lounge" šokių mokytoja, Lindy-hop'o specialistė D. Valiulytė ir Žagarės bei Skaistgirio šokių mokytojas A. Petkauskas. Komisija savo balsus atidavė šokėjams iš Pasvalio (dviems mažųjų šokėjų grupėms), jaunimo grupėms iš Meškuičių ir Telšių. Festivalį papuošė Joniškio „Aušros“ gimnazijos solistės Monikos Valančiauskaitės pasirodymas.
Renginį organizavo aktyvaus laisvalaikio jaunimo klubas „Stop“ ir Joniškio kultūros centras.









       
       




























ARCHYVAS
NUORODOS