kolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvaikolektyvai
Žemaičių g. 14,  LT- 84143 Joniškis,
Tel. (8 426) 53475, faks. (8 426) 53475,
El. paštas:  jkckultura@gmail.com
Direktorė: Gerda Norušaitienė
bendraamziai     ziburys

Pasitinkant Tarptautinę kultūros dieną – pagerbti rajono kultūros žmonės


2017, balandžio 14
  
  Balandžio 13-osios vakarą artėjančios Tarptautinės kultūros dienos proga Joniškio kultūros centre pagerbti rajono kultūros žmonės.  Renginio vedėja Vidutė Petraitienė šmaikštavo, kad įprasta manyti, jog kultūros darbuotojai nieko rimto nedirba, o tik smagiai dykinėja - šoka, dainuoja, vaidina, suprask, - nuolat švenčia. O iš tiesų, tik ragavęs šio darbo žmogus suvokia, kaip tai nelengva – visiems kurti šventes ir dirbti tada, kai kiti mėgaujasi laisvalaikiu.
  Šventėje dalyvavęs LR Seimo narys Vitalijus Gailius dėkojo kultūros darbuotojams už jų pastangas telkti žmones kūrybai, dėkojo už iš šeimos pavogtą ir kultūrai atiduotą laiką, meilę Joniškio krašto kultūrai. V. Gailius savo padėkomis apdovanojo Joniškio kultūros centro Kirnaičių ir Jakiškių skyrių renginių režisierę Gražiną Andrašiūnienę, merginų šiuolaikinių šokių kolektyvo „Stichija“ vadovę Sigmą Jonušienę ir Joniškio kultūros centro administratorę Jūratę Buivydienę.
  Sveikindamas rajono kultūros darbuotojus Joniškio rajono savivaldybės meras Gediminas Čepulis akcentavo, kad kultūros srityje rajone turime kuo didžiuotis, o didiesiems miestams derėtų dar ir pasimokyti iš darbščių mūsų rajono kultūros darbuotojų. Kartu su pavaduotoja Vaida Aleknavičiene meras apdovanojo labiausiai nusipelniusius kultūros puoselėtojus.
  Už svarų indėlį į Joniškio rajono ir šalies liaudiško šokio kultūros puoselėjimą, plėtojimą ir perspektyvas Joniškio kultūros centro choreografui Vitoldui Krajinui prisegtas Padėkos ženklas – žvaigždė. Kolegos šią žinią pasitiko plojimais atsistoję. V. Krajiną sveikino ir jo vadovaujamų kolektyvų “Jievaras” bei “Ratilis” atstovai.
Mero G. Čepulio padėkos raštai įteikti: Žagarės kultūros centro renginių organizatorei Dianai Sičiovienei - už kultūrinės veiklos puoselėjimą, kūrybines iniciatyvas, novatoriškų idėjų ir kūrybinių projektų įgyvendinimą, Joniškio kultūros centro dailininkei Linai Ripskytei - už kūrybišką, atsakingą ir profesionalią veiklą, Joniškio kultūros centro elektros inžinieriui Vidimantui Butaučiui - už rūpestingą ir profesionalią veiklą, nuoširdžią pagalbą Kultūros centro kolektyvui ir Joniškio kultūros centro renginių režisierei Dovilei Juknienei - už rūpestingą ir profesionalią veiklą, atsakomybę, kūrybines iniciatyvas ir bendruomeniškumą.
  Joniškio r. savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Novogreckis pasveikino visų rajono kultūros įstaigų vadoves, apdovanodamas angelais ir gėlėmis. Už bendradarbiavimą padėkos raštą Joniškio KC direktorei Gerdai Norušaitienei įteikė Joniškio seniūnė Janina Augustinaitienė. Už glaudų bendradarbiavią Joniškio kultūros centrui, kaip socialiniam partneriui,  dėkojo ir Mato Slančiausko progimnazijos atstovė. 
Keletą melodijų ir dainų rajono kultūros žmonėms skyrė gyvo garso grupė "Septem band" ir jos solistė Gabija Vičaitė.

Nuotraukos



       
       




























ARCHYVAS
NUORODOS